torsdag den 31. december 2015

Happy New Year


Så er det snart slut med 2015 og halløj 2016. Crazy shizzle. Tiden flyver... I aften skal man nu ikke sætte sig ned og fundere alt for meget over det, heldigvis, i stedet skal der festes. Jeg håber, at I alle fester om ikke andet en lille smule... jeg ved jo godt, at der folk, derude som er syge, eksamensramte, på arbejde, har nyfødte m.m., hvilket gør det svært at party like it's 1999, men forhåbentlig kan I alligevel forkæle jer selv lidt.

Faktisk har Bjarke og jeg ikke de vilde planer i denne omgang, så det kan blive både en dreng eller en pige i aften. Vi skal nok drikke champagne og feste and all that, men nu må vi se, om det bliver en aften til historiebøgerne. Bjarke og jeg kan fejre 7 års dag efter midnat. Vi mødte hinanden her i Aarhus til en nytårsfest på et kollegie for 7 år siden. Vi holdt kontakten og blev kærester umiddelbart derefter, selvom jeg dengang boede i København. Vi har aldrig fejret vores årsdag, fordi well, vi altid er i gang med at fejre nytårsaften og senere har vi tømmermænd, men det er let at huske ens årsdag, og jeg tænker over det hvert år. 7 år med Boo Boy. Det er vildt, at der er gået så mange år. Det føles ikke som syv år. Det er stadig sjovt og hyggeligt og kærligt og fjollet og fint. 
Nå, jeg skal vist få drukket resten af min kaffe, så vi kan få handlet de sidste ting, inden Rema lukker klokken tre. 

Jeg har masser af nytårsforsæt, men lige nu vil jeg hellere fokusere på nu og her og en god aften.. gerne med champagne og dans og fest. I kan måske lade jer inspirere sammen med mig gennem billederne i dette indæg...

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET

























Ingen kommentarer:

Send en kommentar