torsdag den 22. oktober 2009

Mixed runway favs

Kan godt lide, at det er så afslappet og ubesværet. Skoene virker fede. Der er lidt ridebukser møder harem bliver til noget helt andet, som er cool, over bukserne. Jeg er egentlig stadig vældig begejstret for det højtaljede, men det her overbeviser mig om, at lavtaljet ikke er no-go længere. Det er flot med det rødbrune læderbælte, selvom alt andet er sort og gråligt.

Det her er burberry prorsum (kan desværre ikke huske, hvilke mærker, jeg har taget med her, fordi det er så lang tid siden, at jeg fandt billederne. Men jeg har fundet dem på style.com!), der har lavet megaseje sko, som er blevet kopieret til hudløshed af de billigere mærker og kædeforretninger. Derudover ser kjolen behagelig ud, den er god til vinter og er tilmed slankende i sit snit. Materialet og farven ser lækkert ud. Pelskraven er både dekorativ og funktionel - hvilket jeg godt kan lide. Den er jo virkelig god, når det er vinter, som alternativ til tørklædet.
Dries Van Noten, tror jeg nok. Det er ret fint med de douce farver - den sart rosa/nude trøje og de vilde læber. Det er bare et rigtig lækkert og enkelt outfit, der hænger løst, men alligevel giver figur. Det er flot med den metallic skinnende underdel og shiny enkle pumps til den matte trøje. Sættet giver mig en fornemmelse af underspillet overklasse. Det virker altid på mig...

Blonder og store pufærmer har været trends i et stykke tid, hvilket betyder, at de for mange allerede er passé. Men jeg er der ikke helt endnu, når jeg ser den her kjole. Det er egentlig fjollet, at jeg kan lide den, for når jeg ser ærmer som disse på kjoler fra 80'erne, tænker jeg stadig, geez, det er grimt, men det gør jeg ikke her... hvorfor mon. At kjolen er så kort, og at alt andet ved modellen er så rent og enkelt (såsom hår og makeup) gør nok forskellen?
Apropos store ærmer! Hun ser supercool og lækker ud i det her - igen enkle - sæt. Hun får en flot figur, og så udstråler hun noget vokset, sexet, maskulint og feminint på samme tid (til trods for at modellen sikkert kun er 17 år). Jeg tror ikke selv, at jeg kunne bære så store skulderpuder uden at ligne en klovn, men mindre kan også gøre det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar