torsdag den 23. februar 2012

Dullegrej i udlandet

Jeg elsker at gå rundt og snuse i skønhedsforretninger. Når jeg er i udlandet, så er det en stor fornøjelse at tulle rundt og pille lidt ved dullegrej fra alle de mærker, som vi ikke har i Danmark.
Her er en liste over nogle af de mærker, som man skylder sig selv at pille ved; prøve eller købe, når man er i USA, England og Frankrig.


USA
Cover Girl:
Vi kender mærket fra America's Next Top Model, men vi kan ikke købe det i Danmark. Det er billigt og der er mange populære produkter imellem. Kig fx efter deres Exact Eyelights Eye Brightening Eyeshadow Pallette.

Revlon:
Et klassisk mærke, der samtidig er god ved din økonomi. Kig især efter deres læbestiter. Jeg har hørt gode ting om Super Lustrous Lipstick i farven Kiss Me Coral, men også Color Stay Ultimate Liquid læbestifterne skulle være rigtig gode.

Mario Badescu:
Hudpleje, som både er billigt samt populær hos skuespillere og sangerinder. Produkterne kan købes på den engelske webshop Beautybay, men her kan du ikke først stikke fingerne i krukkerne. Mange af hans produkter er gode til fedtet hud med tendens til akne. Prøv fx Strawberry Face Scrub eller Drying Lotion. Begge er meget populære.

Dr. Brandt:
Berømt for produkter, der kan erstatte et besøg hos kosmetologen. Prøv fx hans Pore No More Vacuum Cleanser.

Josie Maran:
Den tidligere topmodel lægger navn til en meget rost makeuplinje, der er økologisk. Hendes Arcan Oil Lipstick Moisturizers er blevet rost i US Elle og var blandt deres Green Awards sidste år.


England:
Liz Earle:
Liz Earle er elsket af enhver beautyfan i England. Det ved jeg, fordi samtlige beautybloggere fra England skriver entusiastisk om mærket og især om den prisbelønnede Cleanse & Polish Hot Cleanser.

Boots:
Okay, Boots er ikke et mærke som sådan, men mere Englands svar på Matas. Her ville jeg bruge timer på at snuse rundt mellem budgetmærker som Sleek Makeup (fx øjenskyggepaletter), NYX (fantastiske læbestifter), No. 7 og Bourjois (fx deres Healthy Mix Foundation og Healthy Mix Serum Foundation) m.m. Jeg ville også købe en omgang face wash fra Cetaphil, som er kendt for at være billig og effektiv.

Illasmasqua:
En mærke, der dateres tilbage til 1920'erne og som har rod i teater- og filmverdenen. Kendt for dramatiske kollektioner og stærk pigmentering. Kig især efter deres blushes fx cremeblush i farven Lies.

Batiste:
Batiste laver tørshampoo for under halvandet pund i mange forskellige versioner og farver. Prøv fx Tropical og spring hårvasken en dag over.

Elemis:
Kendt britisk spa, som også har deres egen hudplejelinje. Alexa Chung er vild med deres Pro-Collagen Eye Renewal, så måske man skulle undersøge mærket nærmere.


Frankrig:
Bioderma:
Biodermas øjenmakeupfjerner er tilsyneladende alle makeupartister favorit og nævnes ligeledes af modellerne, så det er mildt sagt et hypet produkt. Find Crealine H20 Cleansing Solution fra Bioderme på de franske apoteker.

Sephora:
Sephora er en suveræn skønhedsbutik med eget mærke. Kæden findes i mange lande (snart i Illum i Kbh), men virksomheden blev grundlagt i 1970'ernes Frankrig. Nyd kædens eget billige mærke, der har fine neglelakker og gode budgetpensler. Kæden fører samtidig fantastiske mærker som Benefit (deres blushes og mascaraer er gode), Smashbox (se efter primers og contoursæt) og Urban Decay (øjenskyggeprimere og Naked Pallette I og 2).

Make Up Forever:
Det franske mærke kan du også købe i Sephora. Kvalitetsmæssigt er vi på niveau med NARS og MAC, så her er det om at røre og prøve og lege og lade sig lokke. MUFE er blandt andet kendt for deres HD Foundation og deres HD powder, men glem ikke deres fine øjenskygger og lækre læbestifter.

Laura Mercier:
Et elsket mærke fra den franske makeupartist Laura Mercier, der blandt andet er kendt for en Tinted Moisturizer og nogle fantastisk smukke læbestifter. Jeg gad gerne prøve Raspberry Sorbet Satin Lip Color, for det virker som en god hindbærfarve her til sommer.

Embryolisse:
Ja, jeg ved, at man endelig kan få Embryolisse i Danmark, men prismæssigt kan det betale sig at købe et lager af kultcremen Lait Creme Concentré med hjem. Cremen købes på apoteket, og mens du er der, så kig også efter Avène og La Roche-Posay, som har et større udvalg i Frankrig og er billigere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar