fredag den 20. december 2013

Balmain AW 2013


Så er det fredag. Mange har fået juleferie. Mange skal feste i aften. Og hvis man er en rigtig party bitch, så skal man ikke gå længere end til Balmain for inspiration. Balmain er ultimativ dekadent bling-bling partywear med referencer til 80'erne og en over the top livsstil. Pigerne har attitude og ben i næsen, men artige er de ikke. Man forestille sig også pigerne i højere grad være tilhængere af en diæt bestående af vodka tonics og cigaretter end grøntsagsjuice og urtete... ikke sundt, men sjovt!

Umiddelbart er Balmain med Olivier Rousteing som chefdesigner ikke helt mig... Jeg synes, at hans snit er lidt for robuste og firkantede. Når høj tynde modeller kommer til at se meget kompakte ud, hvordan ville almindelige mennesker så ikke se ud? Han er tiltrukket af 80'erne, brede skuldre, bling og alt, hvad vi som regel forbinder med tacky. På den anden side kan jeg godt lide, at Balmain står for en mere rocket, ungdommelig og festlig stil end langt de fleste brands i øjeblikket. Jeg er en sucker for mini-kjoler og spidse snuder på skoene, og jeg kan godt lide de følgende billeder. De giver en følelse af fest og ballade, glamour og dekandence. Og lige nu... med nytåret så tæt på... er det lige præcis, hvad jeg sukker efter i øjeblikket.

Obs. Jeg har bare samlet alle billeder, jeg har, for der er ikke rigtig ét look, som har været superprominent i bladene. Det vil sige, at der er mange billeder!

SE ALLE EFTER HOPPET




































































Ingen kommentarer:

Send en kommentar