torsdag den 5. december 2013

Freja Beha i Interview Magazine


Det er en god tid at være fan af danske Freja Beha, for hun er med i modeserier for såvel engelsk og italiensk Vogue som Interview Magazine i den kommende tid. Denne serie er fra sidstnævnte publikation og viser blandt andet Freja med Juggalo-lignende makeup på nogle af billederne... 
Jeg så en dokumentar med Bjarke for nogle måneder siden om de her såkaldte juggalos (se wikipedia opslag her), og de medvirkende var hårrejsende uintelligente. Det var virkelig hårdt at se og høre på, men selvfølgelig også en del af morskaben.
Nå, hvis der er nogen som kan bære scary klovne-makeup, så må det være Freja. Fordi hun er pænere end de fleste...Jeg foretrækker nu billederne af hende uden makeup)

Men godt at se hende igen. Jeg kan rigtig godt lide modeserierne. I får nok også de to andre modeserier på et tidspunkt. Helt sikkert den fra engelsk Vogue, hvor en af yndlingsfotograferne Cass Bird har fotograferet Freja i Danmark. Nice!
Denne modeserie er fotograferet af Craig McDean. Hvis I falder over en udgave af Interview, så er denne med i den udgave med Yoko Ono på forsiden. 










Ingen kommentarer:

Send en kommentar