fredag den 8. maj 2015

Ahoy et Ooh la la


Jeg sidder lige nu og lykønsker mig selv, fordi jeg lige har afleveret promblemformulering og petitum i et af mine fag på uni (hvor der så skal afleveres opgave om en måned). Jeg burde have været færdig, men jeg undervurderede lidt, hvor meget jeg manglede, da jeg i går efter sidste undervisningsgang blev lidt for glad for øl med nogle af mine medstuderende. Det blev en pudssig aften/nat hjem i toget fra Odense, og en lidt hård omgang, da jeg forsøgte at gøre mit petitum færdig i nat, men her til morgen gik det ok. Jeg føler mig endda pænt veludhvilet og har ikke tømmermænd. Og det på kun 5 timers søvn i nat og 4 timers søvn i går nat... Godt klaret, gamle krop!

Billederne her er fra sidste weekends polterabend for min veninde. Der var - suprise - et fransk tema for dagen. Det passer meget godt med, at jeg i min opgave kommer til at tage udgangspunkt i noget Baudrillard... jeg kommer også til at have noget Roland Barthes med og så kommer det i øvrigt til at handle om turisme og autencitet... Godt nok i 'Murica og ikke Paris, men jeg synes, at jeg er meget autentisk her... très Parisienne, n'est-ce pas?

Vi var alle klædt i striber, hvilket var et sjovt syn, tror jeg, og der blev især kigget, da vi gik rundt på den franske udstilling på Statens Museum for Kunst. Jeg lånte en barret, som nogle gange sad godt og andre gange... ja, bum bum. Og så havde jeg en af mine adskillige stribede trøjer på og en lille klud om halse, et voila, så var jeg tranformeret til Amélie-Coco de la Baguette. Jeg havde om morgenen inden jeg meget tidligt skulle med tog fra Aarhus til København forsøgt at lægge eyeliner med klassisk fransk svirp, men det blev sgu ikke så godt. Meget ulige og meget usymmetrisk. Jeg misunder dem, der kan lægge eyeliner pænt! 


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. hehe, ja, mademoiselle Babel, jeg skulle bare være fransk all day everyday og verden lå i min hule hånd;)

      Slet