fredag den 4. november 2011

Danske Caroline Corinth i Jalouse


Jeg har købt det franske magasin Jalouse i denne måned, som er et ret cool fransk magasin, der bliver solgt billigt i Danmark( 41 kroner) (det er altid dejligt med billige, udenlandske modeblade!). Bladet har ganske vist gennemgået et forandring i layout og indhold for nyligt og er blevet mere voksent i sit look (garanteret et forsøg på at nå et publikum med flere penge, så de kan få flere eller dyrere reklamer i bladet). Til gengæld har det også fået et større format, hvilket er lækkert.

Anyhoodles, jeg har altid elsket deres modeserier meget højt. I denne måned er danske Caroline Corinth med i en modeserie, der kunne ligne, at den var blevet skudt i Østrig? Caroline C er hende fra dokumentarfilmen "Min Smukke Datter", som blev sendt på tv2 sidste år. Den handler om forholdet mellem en mor og datter, hvor datteren lige er blevet model og blandt andet skal til New York og møde en branche, der brutalt vurderer de unge piger på deres udseende og nærmest ser på modeller som ting. Branchen har i hvert fald ikke de samme værdier som en beskyttende, dansk mor. Det var en fin, lille film, og Caroline virkede meget, meget sød.

Efter filmen kan jeg ikke lade være med at holde lidt ekstra øje med Caroline. Hun var i dansk Elle i sidste måned, hvor hun også prydede forsiden. En i øvrigt rigtig flot modeserie, som jeg nok også kommer til at vise på bloggen på et tidspunkt. Hun er også kampagnepige for Only og gik shows under den engelske modeuge. Jeg synes, at Caroline er utrolig smuk og meget sexet. Hun er måske mindre high fashion end veninden Josephine Skriver, men jeg tror, at hun kan sælge produkter. Hun minder mig lidt om Louise P på nogle billeder (ikke så meget her), men også danske Julie Rohde. Hun er virkelig god på billeder, hvor hun smiler. Faktisk har hun et ansigt, der nærmest ikke kan være grimt, ligemeget hvor fjollet et ansigtudtryk, hun laver. Jeg håber, at hun får en god karriere.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar