mandag den 7. november 2011

Revenge


Blandt de nye tv-serier i år, så har Revenge været den måske mest overbevisende indtil videre. Det er førsteklasses underholdning med godt skuespil, godt manuskript og et spændende plot.
Emily Thorne flytter til The Hamptons og bliver hurtigt en del af inderkredsen af den rige elite, men hvad de ikke ved, er, at Emily i virkeligheden hedder Amanda og kun er der for at få hævn for sin far, som i sin tid blev offer for et justitsmord på grund af et setup af familien Grayson og alle deres bekendte. En efter en får Emily/Amanda ramt på dem, men ikke alt går efter planen. Første afsnit starter med et mord før et bryllup og så hopper vi fem måneder tilbage i tiden.
Karaktererne i serien er awesome og serien har da også hurtigt fået et stabilt publikum i USA. Særligt hovedrolleindehaveren Emily VanCamp, Madeleine Stowe som Victoria Grayson og Gabriel Mann som Nolan Ross er fantastiske. Senere mødere vi også Ashton Holmes som Tyler Barrol - en figur der minder os om Matt Damon i The Talented Mr Ripley - og Tyler er dælme creepy.
Ja, den er ikke kommet til Danmark, men man kan finde den på nettet. Det er god underholdning, der virker en tand dybere end fx Gossip Girl, men som stadig har den der fascinerende rich and reckless setting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar