torsdag den 17. december 2015

Danske Kirstin Liljegren i fransk Numéro


Fransk Numéro - som vel er det originale Numéro - er ret svært at få fat i i Danmark. Jeg ved faktisk ikke, om der er nogen herhjemme, der sælger det. Jeg har selv to numre købt i udenlandske lufthavne.
Det udkommer hver måned og er sammen med fransk Vogue, Frankrigs mest prestigefyldte månedsmagasin modemæssigt. 
Indholdet er trykt på tykt glittet papir og udtrykket er enkelt, nærmest minimalistisk. Der er altid mange sort/hvide-modeserier i bladet og stilen er rå, mørk, stærk, sexet og meget lidt pyntet og romantisk. Overordnet er bladet fyldt med modehistorier. Der er interviews og tekster, bevares, men de fylder relativt lidt. Til gengæld findes noget af teksten på engelsk bagerst i bladet til os, der ikke taler flydende fransk (jeg kan faktisk godt forstå en del på fransk, men det tager ret lang tid at læse en tekst, så jeg hilser en engelsk oversættelse velkommen).
Jeg ser billederne online hver måned, men der er nu noget over at have et blade i hænderne. Billederne gør sig bare bedre... siger bladjunkieen.

I seneste nummer hopper danske Kirstin Liljegren rundt i en modeserie, der er Numéro i en nøddeskal. Hun er godt castet, synes jeg. Hun har en imponerende krop, der gør sig godt i sådanne modeserier. 
Det er godt at se hende i Numéro. Det er lidt tid siden, at man sidst har set hende i international high fashion efter et par sløje runway seasons.. Hun var en rising star modelmæssigt i en del sæsoner med Balenciaga og Louis Vuitton-kampagner under bæltet, men så ingenting. Det sker hele tiden i modelland - nogle gange er der en grund, andre gange skifter smagen bare, hvad angår modeltyper, men det er altid ærgerligt med danske modeller. Nu må vi se, om modeserien her betyder bedre vind fremover for den unge dansker.

SE ALLE BILLEDER EFTER HOPPET











Ingen kommentarer:

Send en kommentar